Omakotikaivo Mini

Omakotikaivo pienempään vesitarpeeseen

Jos taloudessasi asustaa pari-kolme henkilöä, on Omakotikaivo Mini fiksu ja edullisempi porakaivoratkaisu! Omakotikaivo Minin vesituotto on vähintään 1000 litraa/vuorokaudessa. Kaivo voidaan porata olemassa olevan betonirengaskaivon pohjasta, jolloin kaivutöitä ei yleensä tarvita lainkaan. Betonirengaskaivo jää palvelemaan porakaivon suojakaivona. Betonirengaskaivon päivittäminen porakaivoksi onnistuu mainiosti myös talvella. Kotitalousvähennys on tuntuva etu kaivon teettäjälle. Lisätietoa täältä.

Jos kaivo porataan uudesta paikasta, tarvitsee kaivon yläpää suojakaivon. Suojakaivo nimensä mukaisesti suojaa porakaivon yläosaa jäätymiseltä, toimii tarvittaessa painesäiliön sijoituspaikkana sekä varmistaa että putkikytkennät ovat tarkastettavissa hyvän putkiasennustavan mukaisesti. Suojakaivon periaatekuva (pdf) löytyy täältä.  Suosittelemme että suojakaivo tehdään vasta porauksen jälkeen. Suojakaivon voi korvata maan pinnalle asennettavalla eristetyllä kaivokopilla. Porakaivopumppu asennetaan porareikään, joten pumppua varten kaivon ja talon välille tarvitaan sähkökaapeli ja vesiputki.

Asiantuntija palveluksessasi

Täytä sivun alaosassa oleva lomake niin saat vastaukset kysymyksiisi ja kaivoasiantuntijan käynnin mikäli niin haluat. Palvelemme mielellämme sinua kaikissa porakaivoasioissa.

Some