Porakaivot ja huolto

Luomuvettä omasta porakaivosta

Puhtaat ja kirkkaat pohjavetemme ovat kansallisaarre, meidän jokaisen käytössä. Suomen pohjavesivarat ovat suuret. Pohjavettä muodostuu 5,4 miljoonaa kuutiota vuorokaudessa! Pohjavesi on siis uusiutuva luonnonvara. Oman porakaivon tuottama pohjavesi on ilmaista ja täyttää useimmiten juomavedelle asetetut laatuvaatimukset ilman vedenkäsittelyä.

Porakaivo on helppo ja luotettava vedenlähde kotiisi sekä kätevä ratkaisu kesämökeille. Porakaivo soveltuu omakotitalojen ja mökkitonttien lisäksi erinomaisesti myös suurempiin kohteisiin kuten maatiloille ja puutarhoille. GreenHeatin porakaivo täyttää Poratek Normikaivon kriteerit ja on näin Ympäristökeskuksen suosittelema.

Kaivon poraus tapahtuu yhden päivän aikana. Muut työvaiheet toteutetaan ripeästi kaivon porauksen jälkeen.

Jos kaivostasi on vesi vähissä tai Mökkiporakaivo kiinnostaa, niin miksi odottelisit? Soita 03 31 223 200.

Porakaivon hinta

Mökkiporakaivon hinta on kiinteä ja aina tiedossa etukäteen. Lue lisää mökkiporakaivosta täältä.

Omakotikaivon hinta koostuu maapeitteen ja mahdollisen ruhjeisen pintakallion osuudelle porattavasta suojaputkesta, kallioporauksen metrimäärästä sekä mahdollisesta vesipaineavauksesta. Porakaivopumpun tarvikkeineen tarjoamme erikseen.

Vastuu veden löytymisestä on aina meillä. Jos sovittua vesimäärää ei saada, emme lähetä myöskään laskua.

GreenHeatilta saat myös joustavan rahoituksen hankinnallesi. Kuukausierän suuruuden voit valita itse, ja kotitalousvähennyksen verohyödyn saat silti heti käyttöösi.

Vedentulotakuu

Kaikissa GreenHeat porakaivoissa on vedentulotakuu. Jos sovittua vesimäärää ei saada, emme lähetä myöskään laskua.

Porakaivon paikan valinta

Kun porakaivon paikkaa valitaan, on hyvä huomioida tontin korkeuserot, rakennusten sijainti sekä jätevesien käsittelytapa ja -paikka. Asiantuntijamme auttaa kaivon paikan valinnassa sekä muissa kaivokysymyksissä. Asiantuntijan käynti on maksuton eikä velvoita sinua mihinkään.

Ammattitaitoisesti toteutettuun porakaivoon ei valu pintavesiä

Ammattitaitoisesti tehty pintavesieristys on tärkeä osa turvallista vedenhankintaa. Pintavesieristyksellä varmistamme, että juomaveteen ei pääse valumaan esimerkiksi sadevesiä, sulamisvesiä tai muita ei-toivottuja vesiä maakerroksista. GreenHeatin porakaivoissa pintavesieristys tehdään aina tuplaputkituksena: tiivistys kallioon tehdään teräsputkella, joka vuorataan lopuksi muoviputkella. Laadukkaalla, oikein mitoitetulla ja asennetulla Grundfos porakaivopumpulla saat raikkaan porakaivoveden käyttöösi.

Asiantuntija palveluksessasi

Täytä sivun alaosassa oleva lomake niin saat vastaukset kysymyksiisi ja kaivoasiantuntijan käynnin mikäli niin haluat. Palvelemme mielellämme sinua kaikissa porakaivoasioissa.

Some