Mökkiporakaivo Ahti on:

  • kiinteähintainen
  • käyttövalmis ilman kaivutöitä, sähköt pistokeliitännällä
  • jäätymätön, voit käyttää Mökkiporakaivoa myös pakkasella
  • vesituotoltaan vähintään 500 litraa/vuorokausi (tai paljutakuulla 1500 litraa/vuorokausi)
  • varustettu laadukkaalla Grundfos SQ porakaivopumpulla ja vesipostilla

Porakaivon hinta on tiedossa jo tilausvaiheessa

Ahti porakaivon hinta on kotitalousvähennys huomioituna 6200 €.
Kaivon hinta ilman kotitalousvähennystä on 8450 €, josta työn osuus 5950 € ja tarvikkeiden osuus 2500 €.

Mökkiporakaivon hankintaopas

Rakkaudesta lajiin: meillä ei tehdä kankkulan kaivoja

Kenelle mökkiporakaivo sopii? Paljonko mökkiporakaivo maksaa?

Näihin ja moniin muihin kysymyksiin löydät vastauksen ilmaisesta mökkiporakaivon hankintaoppaastamme!

Lataa ilmainen opas

Tilaa ilmainen asiantuntijakäynti

Jätä yhteystietosi sivun alareunan lomakkeella, olemme yhteydessä pikimmiten.

Paljutakuu

Onko mökilläsi kylpypalju? Paljutakuu on lisäpalvelu, jolla voit valita Mökkiporakaivolle vedentulotakuun vähintään 1500 litraa/vuorokausi. Lisähinta paljutakuusta on 950 € joka lisätään edellä ilmoitettuun Ahti porakaivon hintaan. Paljutakuun osuus on kokonaisuudessaan kotitalousvähennykseen oikeuttavaa työtä.

Asiantuntija palveluksessasi

Täytä sivun alaosassa oleva lomake niin saat vastaukset kysymyksiisi ja kaivoasiantuntijan käynnin mikäli niin haluat. Palvelemme mielellämme sinua kaikissa porakaivoasioissa. Kaivoasiantuntijan käynti on ilmainen eikä velvoita sinua mitenkään. 

Kiinteähintainen, käyttövalmis ja jäätymätön mökkiporakaivo on suunniteltu mökkiläisten vesitarpeeseen

Mökkiporakaivo koostuu kolmesta osasta: porakaivosta, porakaivoon veden alle asennettavasta pumpusta sekä maan päällä olevasta hanallisesta vesipostista. Porakaivopumppuna käytämme Grundfos SQ pumppuja. Jos haluat tulevaisuudessa kytkeä porakaivon painevesijärjestelmään, on Grundfos SQ laadukas ja tehokas pumppu tuottamaan veden myös suihkuille, kodinkoneille ja muihin vesitarpeisiin. Lisätietoja Grundfos SQ porakaivopumpusta löydät täältä. Vesipostin tarkemmat tiedot näet alla olevasta kuvasta.

Mökkiporakaivo ei vaadi kaivutöitä tai kiinteää sähkökytkentää. Pumppu toimii valovirralla ja sähkön voi tuoda kaivolle esim. ulkokäyttöön hyväksytyllä jatkojohdolla. Sähköttömillä mökeillä pumppua voi käyttää aggregaatilla tai riittävän tehokkaalla invertterillä. Vaihtoehtoisesti sähköpumpun tilalle voidaan asentaa perinteinen Nira käsipumppu.

Meillä ei tehdä mitään kankkulan kaivoja

Mökkiporakaivolla on vedentulotakuu ja kaivon kokonaishinnan tiedät aina etukäteen.

Kaivoasiantuntijan ilmainen käynti kuuluu palveluumme. Jos mökkimatkasi on pitkä, voidaan suunnittelukäynti toteuttaa niin että asiantuntijamme käy luvallasi mökkipihassasi ja on sieltä käsin sinuun yhteydessä.

Ahti mökkiporakaivo on tuttu Huvila&Huussi ohjelmasta, kausi 13 jakso 10: Kivinen piha toimivaksi. Jakso on katsottavissa Ruutu-palvelusta täältä. Kaivo esitellään kohdassa 24:00.

GreenHeat pidättää oikeuden olla tarjoamatta Mökkiporakaivoa porauspaikkaan tutustumisen jälkeen, esim. jos porauskalustolle sopivaa ajoreittiä ei ole. Vesipostitolppa on osa tuotekokonaisuutta, joten se ei ole myynnissä erillisenä tarvikkeena.

Palvelemme Pirkanmaalla, Kanta-Hämeessä, Päijät-Hämeessä ja Länsi-Uudellamaalla (Lohja, Vihti, Karkkila ym.)

Some