Mökkiporakaivo

Mökkiporakaivo syntyi asiakkaita kuuntelemalla

Vesikanisterit! Niistä Mökkiporakaivon idea lähti liikkeelle. Moni mökkiläinen mainitsi että mökillä tarvittava vesimäärä ei ole suuri, ja että he ovat kyllästyneet veden kuljettamiseen kanistereissa. Veden laatu kanisterissa heikkenee myös nopeasti varsinkin kesäkelillä. Toisalta myös talvella on mökiltä saatava raikasta vettä ilman sulatuksia ja sähkövastuksia. Luonnollisesti asiakkaamme halusivat myös tietää, paljonko kaivon teosta koituu kustannuksia. Perinteisestihän porakaivo toimitetaan metrihinnalla, joten lopullisen hinnan arviointi oli lähestulkoon mahdotonta. Mekään 30 vuoden kokemuksellamme emme voi tietää missä syvyydessä kallion vesisuonet ovat. Alusta alkaen oli selvää, että vastuu veden löytymisestä on oltava meillä, porausliikkeellä.

Näiden ajatusten myötä aloimme suunnitella mökkikäyttöön edullista ja jäätymätöntä porakaivoa, jossa on vesitakuu. Hinnan on oltava etukäteen tiedossa, jotta esim. kotitalousvähennyksen vaikutuksen hintaan tietää etukäteen. Mökkiporakaivon maan päällisen osan pitää näyttää hyvältä, koska kaivo sijaitsee yleensä pihassa keskeisellä paikalla. Saksassa valmistettu, kiveä jäljittelevä vesiposti sai heti hyvää palautetta niin ulkonäkönsä, kuin toimintansa puolesta. Tuomme vesipostitolpat itse maahan ja varustamme ne Mökkiporakaivoon sopiviksi.

Palaute on ollut niin positiivista myös puskaradiossa, että Mökkiporakaivosta on tullut suosituin kaivotuotteemme. Eräs asiakkaamme mainitsi, että vesikanisterit ovat edelleen käytössä. Nyt he kuljettavat Mökkiporakaivon raikasta vettä kaupunkiasuntoon päin.

Kiinteähintainen, käyttövalmis ja jäätymätön Mökkiporakaivo on suunniteltu mökkiläisten vesitarpeeseen.

Mökkiporakaivo koostuu kolmesta osasta: porakaivosta, porakaivoon veden alle asennettavasta pumpusta sekä maan päällä olevasta hanallisesta vesipostista. Porakaivopumppuna käytämme Grundfos SQE pumppuja. Jos haluat tulevaisuudessa kytkeä porakaivon painevesijärjestelmään, on Grundfos SQE laadukas ja tehokas pumppu tuottamaan veden myös suihkuille, kodinkoneille ja muihin vesitarpeisiin. Lisätietoja Grundfos SQE porakaivopumpusta löydät täältä. Vesipostin tarkemmat tiedot näet oheisesta kuvasta.

Mökkiporakaivo ei vaadi kaivutöitä tai kiinteää sähkökytkentää. Pumppu toimii valovirralla ja sähkön voi tuoda kaivolle esim. ulkokäyttöön hyväksytyllä jatkojohdolla. Sähköttömillä mökeillä pumppua voi käyttää aggrekaatilla tai riittävän tehokkaalla invertterillä. Vaihtoehtoisesti sähköpumpun tilalle voidaan asentaa perinteinen Nira käsipumppu.

Meillä ei tehdä mitään kankkulan kaivoja

Mökkiporakaivolla on vedentulotakuu ja kaivon kokonaishinnan tiedät aina etukäteen.

Kotitalousvähennystä voi hyödyntyää myös vapaa-ajan asunnolle porattavaan kaivoon jolloin Mökkiporakaivon kustannus pienenee vielä n. 2000,- euroa! Lisätietoja kotitalousvähennyksestä täältä.

Kaivoasiantuntijan ilmainen käynti kuuluu palveluumme. Jos mökkimatkasi on pitkä, voidaan suunnittelukäynti toteuttaa niin että asiantuntijamme käy luvallasi mökkipihassasi ja on sieltä käsin sinuun yhteydessä.

GreenHeat pidättää oikeuden olla tarjoamatta Mökkiporakaivoa porauspaikkaan tutustumisen jälkeen, esim. jos porauskalustolle sopivaa ajoreittiä ei ole. Toimitamme Mökkiporakaivoja n. 100 km:n etäisyydelle Tampereelta. Tarvittaessa kauemmaksikin, jolloin hintaan lisätään matkakulut 100 km ylittävältä osalta.

Mökkiporakaivo:

  • käyttövalmis ilman kaivutöitä, sähköt pistokeliitännällä
  • jäätymätön, voit käyttää Mökkiporakaivoa myös pakkasella
  • vesituotoltaan vähintään 500 litraa/vuorokausi (tai paljutakuulla 1500 litraa/vuorokausi)
  • varustettu laadukkalla Grundfos SQE porakaivopumpulla ja vesipostilla
  • kotitalousvähennys huomioituna 5300,- tai rahoituksella 150,-/kk
  • ilman kotitalousvähennystä  7660,-  tai rahoituksella 150,-/kk (kotitalousvähennykseen oikeuttavan työn osuus 4510,-)
  • hinnat sisältävät alv:n ja ovat voimassa toistaiseksi

Paljutakuu

Onko mökilläsi kylpypalju? Paljutakuu on lisäpalvelu, jolla voit valita Mökkiporakaivolle vedentulotakuun vähintään 1500 litraa/vuorokausi. Lisähinta paljutakuusta on 950,- joka lisätään Mökkiporakaivon hintaan. Paljutakuun osuus on kotitalousvähennykseen oikeuttavaa työtä.

Asiantuntija palveluksessasi

Täytä sivun alaosassa oleva lomake niin saat vastaukset kysymyksiisi ja kaivoasiantuntijan käynnin mikäli niin haluat. Palvelemme mielellämme sinua kaikissa porakaivoasioissa. Kaivoasiantuntijan käynti on ilmainen eikä velvoita sinua mitenkään. 

Mökkiporakaivolla pääset eroon kanisterirallista.

Tallenna