Mökkiporakaivo

Pirkanmaa, Kanta-Häme, Päijät-Häme, Lohja-Vihti-Karkkila, Etelä-Pohjanmaa

Talvi on Mökkiporakaivon teolle mainio ajankohta. Meillä on joka kevät jonossa kaivon tarvitsijoita, joiden mökkiteille ja -pihoihin ei voida ajaa porauskalustolla kelirikon vuoksi, joten ole ajoissa liikkeellä. Kun kaivo porataan tammi-maaliskuussa, jää mökkipihoihin jälkiä tuskin lainkaan. Voit nauttia Mökkiporakaivostasi heti kevään ensimmäisestä mökkireissusta alkaen!

Mökkiporakaivon hankintaopas

Rakkaudesta lajiin: meillä ei tehdä kankkulan kaivoja

Kenelle mökkiporakaivo sopii? Paljonko mökkiporakaivo maksaa?

Näihin ja moniin muihin kysymyksiin löydät vastauksen ilmaisesta mökkiporakaivon hankintaoppaastamme!

Lataa ilmainen opas

Tilaa ilmainen asiantuntijakäynti

Jätä yhteystietosi tässä tai sivun alareunan lomakkeella, olemme yhteydessä pikimmiten.

Mökkiporakaivo

 • käyttövalmis ilman kaivutöitä, sähköt pistokeliitännällä
 • jäätymätön, voit käyttää Mökkiporakaivoa myös pakkasella
 • vesituotoltaan vähintään 500 litraa/vuorokausi (tai paljutakuulla 1500 litraa/vuorokausi)
 • varustettu laadukkalla Grundfos SQ porakaivopumpulla ja vesipostilla
 • kotitalousvähennys huomioituna n. 6200,- tai rahoituksella 150,-/kk
 • ilman kotitalousvähennystä  8450,-  tai rahoituksella 150,-/kk (kotitalousvähennykseen oikeuttavan työn osuus 5950,-)
 • hinnat sisältävät alv:n ja ovat voimassa toistaiseksi

Paljutakuu

Onko mökilläsi kylpypalju? Paljutakuu on lisäpalvelu, jolla voit valita Mökkiporakaivolle vedentulotakuun vähintään 1500 litraa/vuorokausi. Lisähinta paljutakuusta on 950,- joka lisätään Mökkiporakaivon hintaan. Paljutakuun osuus on kotitalousvähennykseen oikeuttavaa työtä.

Asiantuntija palveluksessasi

Täytä sivun alaosassa oleva lomake niin saat vastaukset kysymyksiisi ja kaivoasiantuntijan käynnin mikäli niin haluat. Palvelemme mielellämme sinua kaikissa porakaivoasioissa. Kaivoasiantuntijan käynti on ilmainen eikä velvoita sinua mitenkään. 

Kiinteähintainen, käyttövalmis ja jäätymätön mökkiporakaivo on suunniteltu mökkiläisten vesitarpeeseen

Mökkiporakaivo koostuu kolmesta osasta: porakaivosta, porakaivoon veden alle asennettavasta pumpusta sekä maan päällä olevasta hanallisesta vesipostista. Porakaivopumppuna käytämme Grundfos SQ pumppuja. Jos haluat tulevaisuudessa kytkeä porakaivon painevesijärjestelmään, on Grundfos SQ laadukas ja tehokas pumppu tuottamaan veden myös suihkuille, kodinkoneille ja muihin vesitarpeisiin. Lisätietoja Grundfos SQ porakaivopumpusta löydät täältä. Vesipostin tarkemmat tiedot näet alla olevasta kuvasta.

Mökkiporakaivo ei vaadi kaivutöitä tai kiinteää sähkökytkentää. Pumppu toimii valovirralla ja sähkön voi tuoda kaivolle esim. ulkokäyttöön hyväksytyllä jatkojohdolla. Sähköttömillä mökeillä pumppua voi käyttää aggrekaatilla tai riittävän tehokkaalla invertterillä. Vaihtoehtoisesti sähköpumpun tilalle voidaan asentaa perinteinen Nira käsipumppu.

Meillä ei tehdä mitään kankkulan kaivoja

Mökkiporakaivolla on vedentulotakuu ja kaivon kokonaishinnan tiedät aina etukäteen.

Kotitalousvähennystä voi hyödyntyää myös vapaa-ajan asunnolle porattavaan kaivoon jolloin Mökkiporakaivon kustannus pienenee vielä yli 2000,- euroa! Lisätietoja kotitalousvähennyksestä täältä.

Kaivoasiantuntijan ilmainen käynti kuuluu palveluumme. Jos mökkimatkasi on pitkä, voidaan suunnittelukäynti toteuttaa niin että asiantuntijamme käy luvallasi mökkipihassasi ja on sieltä käsin sinuun yhteydessä.

GreenHeat pidättää oikeuden olla tarjoamatta Mökkiporakaivoa porauspaikkaan tutustumisen jälkeen, esim. jos porauskalustolle sopivaa ajoreittiä ei ole.

Toiminta-alueemme noudattaa pääosin Pirkanmaan, Kanta-Hämeen ja Päijät-Hämeen rajoja.

Ota yhteyttä

Toiminta-alueemme noudattaa pääosin Pirkanmaan ja Kanta-Hämeen rajoja. Mökkiporakaivoja toimitamme myös Päijät-Hämeeseen, Lohja-Vihti -alueelle ja Etelä-Pohjanmaalle.

  Asiani koskee*

  Some