Vellamolla helposti painevesi mökkikeittiöön ja saunalle.

Vellamo on kompakti ja helppo kaivoratkaisu mökin vesihuoltoon. Vellamo koostuu porakaivosta ja maan pinnalle asennettavasta pumppusuojasta. Vellamolla saat vakiopaineista raikasta vettä mökkikeittiöön, suihkuille, painepesuriin jne. Kaivon hinta on tiedossa aina etukäteen, joten hintayllätyksiä ei tule! Vellamo on helppo hankkia, koska kaivutöitä ei tarvita ja sähköt hoituu pistokeliitännällä. Vellamon vesiposti antaa vettä myös talvella.

Porakaivon hinta on tiedossa jo tilausvaiheessa

Vellamo porakaivon hinta on kotitalousvähennys huomioituna 7630 €. Kaivon hinta ilman kotitalousvähennystä on 9880 €, josta työn osuus 5950 € ja tarvikkeiden osuus 3900 €.

Etusivu Vellamo mökkiporakaivon hankintaoppaasta. Kansikuvassa on punainen idyllinen mökki ja pihassa näkyy Vellamo mökkiporakaivon pumppusuoja.

Mökkiporakaivo Vellamo hankintaopas

Rakkaudesta lajiin: meillä ei tehdä kankkulan kaivoja

Kenelle mökkiporakaivo sopii?

Näihin ja moniin muihin kysymyksiin löydät vastauksen ilmaisesta mökkiporakaivon hankintaoppaastamme!

Lataa ilmainen opas

Tilaa ilmainen asiantuntijakäynti

Jätä yhteystietosi sivun alareunan lomakkeella, olemme yhteydessä pikimmiten.

Mökkiporakaivo Vellamo

  • käyttövalmis ilman kaivutöitä, sähköt pistokeliitännällä
  • voit käyttää Vellamoa myös pakkasella
  • vesituotoltaan vähintään 500 litraa/vuorokausi (tai paljutakuulla 1500 litraa/vuorokausi)
  • varustettu laadukkalla Grundfos SQE vakiopaine -porakaivopumpulla ja hyvin lämpöä eristävällä pumppusuojalla
  • kiinteähintainen

Normaali vesitakuu ja paljutakuu

Vellamo on vesituotoltaan vähintään 500 litraa/vuorokausi. Onko mökilläsi kylpypalju? Paljutakuu on lisäpalvelu, jolla voit valita Mökkiporakaivolle vedentulotakuun vähintään 1500 litraa/vuorokausi. Lisähinta paljutakuusta on 950 € joka lisätään edellä ilmoitettuun Vellamo porakaivon hintaan. Paljutakuun osuus on kokonaisuudessaan kotitalousvähennykseen oikeuttavaa työtä.

Asiantuntija palveluksessasi

Täytä sivun alaosassa oleva lomake niin saat vastaukset kysymyksiisi ja kaivoasiantuntijan käynnin mikäli niin haluat. Palvelemme mielellämme sinua kaikissa porakaivoasioissa. Kaivoasiantuntijan käynti on ilmainen eikä velvoita sinua mitenkään. 

Kiinteähintainen, käyttövalmis ja jäätymätön mökkiporakaivo on suunniteltu mökkiläisten vesitarpeeseen

Mökkiporakaivo Vellamo vastaus asiakkaidemme toiveeseen. Vellamo koostuu porakaivosta, porakaivoon veden alle asennettavasta pumpusta sekä maan päällä olevasta pumppusuojasta tarvikkeineen. Porakaivopumppuna käytämme Grundfos SQE vakiopainepumppuja. Grundfos SQE on laadukas ja tehokas pumppu tuottamaan veden myös suihkuille, kodinkoneille, painepesurille ja muihin vesitarpeisiin.

Vellamo ei vaadi kaivutöitä tai kiinteää sähkökytkentää. Pumppu toimii valovirralla ja sähkön voi tuoda kaivolle esim. ulkokäyttöön hyväksytyllä jatkojohdolla.

Mökkiporakaivo Vellamon käyttöohjeet löydät täältä.

Lisätietoja Grundfos SQE porakaivopumpusta löydät täältä.

Vellamo pumppusuoja avattuna. Suojan sisällä on painesäiliö, vakiopaineautomatiikka ja pakkasvahti.

Meillä ei tehdä mitään kankkulan kaivoja

Mökkiporakaivoilla on vedentulotakuu ja kaivon kokonaishinnan tiedät aina etukäteen.

Kaivoasiantuntijan ilmainen käynti kuuluu palveluumme. Jos mökkimatkasi on pitkä, voidaan suunnittelukäynti toteuttaa niin että asiantuntijamme käy luvallasi mökkipihassasi ja on sieltä käsin sinuun yhteydessä.

GreenHeat pidättää oikeuden olla tarjoamatta Mökkiporakaivoa porauspaikkaan tutustumisen jälkeen, esim. jos porauskalustolle sopivaa ajoreittiä ei ole. Pumppusuoja on osa tuotekokonaisuutta, joten se ei ole myynnissä erillisenä tarvikkeena.

Palvelemme Pirkanmaalla, Kanta-Hämeessä, Päijät-Hämeessä sekä Länsi-Uudellamaalla (Lohja, Vihti, Karkkila ym. )

Some