Energiakaivot

Energiakaivo – maalämpökaivo – lämpökaivo

Saimme käyttöömme lisää kalustoa ja kaivonporauksen ammattilaisia. Meillä on vielä vapaita porausaikoja vuodelle 2022, pyydä tarjous!

Energiakaivosta kerätään kallioperään varastoitunutta lämpöä ja siirretään se maalämpöpumpun avulla rakennuksen lämmittämiseen. Hyödynnä maalämpöä Hämeenlinnassa, Lempäälässä, Forssassa, Nokialla ja Tampereella sekä muissa Pirkanmaan ja Kanta-Hämeen kunnissa.

Katso maalämpöön siirtyjän muistilista omakotiasujalle!

Mitoitus

Energiakaivon mitoitukseen vaikuttavat valittu maalämpöpumppu, rakennuksen koko, tyyppi ja sijainti sekä lämmönjakotapa. Ammattitaitoisesti tehty mitoitus on edellytys toimivalle ja kustannustehokkaalle maalämpöratkaisulle. Oikean syvyinen energiakaivo viilenee hallitusti lämmityskaudella ja latautuu jälleen normaaliin lämpötilaan kesäkaudella. Maalämpö on turvallinen ja pitkäikäinen investointi, joka tuottaa säästöä heti hankintahetkestä alkaen.

GreenHeat on toteuttanut maalämpöä asiakkailleen yli 20 vuoden ajan.

Asiantuntija palveluksessasi

Täytä sivun alaosassa oleva lomake niin saat vastaukset kysymyksiisi. Palvelemme mielellämme sinua kaikissa energiakaivoasioissa Pirkanmaalla ja Kanta-Hämeessä.

Ota yhteyttä

Toiminta-alueemme noudattaa pääosin Pirkanmaan ja Kanta-Hämeen rajoja. Mökkiporakaivoja toimitamme myös Päijät-Hämeeseen, Lohja-Vihti -alueelle ja Etelä-Pohjanmaalle.

    Asiani koskee*

    Some