Kippis ja tervetuloa uusi ihana mökkikausi!

Varaa ilmainen asiantuntijakäynti – varmistat satojen eurojen lisäedun!

Jos mökin vesihuolto mietityttää, niin nyt kannattaa toimia. Varaamalla ilmaisen asiantuntijakäynnin, saat 300 euron alennuksen mökkiporakaivon hinnasta. Kaivon saat käyttöösi nopealla toimituksella ja pääset nauttimaan raikkaasta vedestä jo kesän alusta alkaen. Etu on voimassa kun jätät yhteystietosi nettisivujemme kautta tai puhelimitse 25.3.-15.4.2024 välisenä aikana ja kaivo toteutetaan kuluvan kevään tai kesän aikana. Asiantuntijaltamme saat vastaukset kaivokysymyksiin eikä käynti velvoita sinua mitenkään.

Mökkiporakaivo Ahti

Ahti on tolppamallinen, jäätymätön mökkiporakaivo joka on saanut pysyvän suosion mökkipihoissa. Ahti on oikea ratkaisu kun sinulle riittää pihassa sijaitseva vesipiste. Hinta on tiedossa aina etukäteen. Työn osuudesta voit hakea kotitalousvähennyksen.

Lue lisää


Mökkiporakaivo Vellamo

Odotettu uutuus joka täyttää mökkiläisen vaativatkin vesitarpeet. Mökkiporakaivo Vellamo on kompakti paketti josta saat vakiopaineista vettä ympäri vuoden. Mökkiporakaivo Vellamo koostuu porakaivosta, Grundfos pumpusta ja Suomessa valmistetusta pumppusuojasta. Hinta on tiedossa aina etukäteen. Työn osuudesta voit hakea kotitalousvähennyksen.

Lue lisää

Some