Mökkiporakaivo

Porakaivo mökille - raikasta vettä mökille helposti ja turvallisesti

Kiinteähintainen, käyttövalmis ja jäätymätön Mökkiporakaivo on suunniteltu mökkiläisten vesitarpeeseen. 

Mökkiporakaivo on varustettu Grundfos SQE porakaivopumpulla ja vesipostilla. Vesipostimalleja on kaksi: Natura ja Romana. Jos haluat tulevaisuudessa kytkeä porakaivon painevesijärjestelmään, on Grundfos SQE laadukas ja tehokas pumppu tuottamaan veden myös suihkuille, kodinkoneille ja muihin vesitarpeisiin. Lisätietoja Grundfos SQE porakaivopumpusta löydät täältä.

Mökkiporakaivo ei vaadi kaivutöitä tai kiinteää sähkökytkentää. Pumppu toimii valovirralla ja sähkön voi tuoda kaivolle esim. ulkokäyttöön hyväksytyllä jatkojohdolla. Sähköttömillä mökeillä pumppua voi käyttää aggrekaatilla tai riittävän tehokkaalla invertterillä. Vaihtoehtoisesti sähköpumpun tilalle voidaan asentaa perinteinen Nira käsipumppu.

Meillä ei tehdä mitään kankkulan kaivoja

Mökkiporakaivolla on vedentulotakuu ja kaivon kokonaishinnan tiedät aina etukäteen. 

Kotitalousvähennystä voi hyödyntyää myös vapaa-ajan asunnolle porattavaan kaivoon jolloin Mökkiporakaivon kustannus pienenee vielä n. 2000,- euroa! Lisätietoja kotitalousvähennyksestä täältä.

Kaivoasiantuntijan ilmainen käynti kuuluu palveluumme. Jos mökkimatkasi on pitkä, voidaan suunnittelukäynti toteuttaa niin että asiantuntijamme käy luvallasi mökkipihassasi ja on sieltä käsin sinuun yhteydessä.

GreenHeat pidättää oikeuden olla tarjoamatta Mökkiporakaivoa porauspaikkaan tutustumisen jälkeen, esim. jos porauskalustolle sopivaa ajoreittiä ei ole. Toimitamme Mökkiporakaivoja n. 100 km:n etäisyydelle Tampereelta. 

Mökkiporakaivo: 

  • hinta 7400,-  tai rahoituksella 150,-/kk (kotitalousvähennykseen oikeuttavan työn osuus 4250,-)
  • jos hyödynnät kotitalousvähennyksen niin kustannuksia jää vain n. 5300,- euroa!
  • hinnat sisältävät alv:n 
  • käyttövalmis ilman kaivutöitä, sähköt pistokeliitännällä
  • jäätymätön, voit käyttää Mökkiporakaivoa myös pakkasella
  • vesituotoltaan vähintään 500 litraa/vuorokausi (tai paljutakuulla 1500 litraa/vuorokausi)
  • varustettu laadukkalla Grundfos SQE porakaivopumpulla 
  • varustettu vesipostilla
  • vesipostimallin, Natura tai Romana, voit valita itse (kuva ohessa)

Onko mökilläsi kylpypalju?

Paljutakuu on lisäpalvelu, jolla voit valita Mökkiporakaivolle vedentulotakuun vähintään 1500 litraa/vuorokausi. Lisähinta paljutakuusta on 950,- joka lisätään Mökkiporakaivon hintaan. Paljutakuun osuus on kotitalousvähennykseen oikeuttavaa työtä. 

Asiantuntija palveluksessasi

Täytä sivun alaosassa oleva lomake niin saat vastaukset kysymyksiisi ja kaivoasiantuntijan käynnin mikäli niin haluat. Palvelemme mielellämme sinua kaikissa porakaivoasioissa. Kaivoasiantuntijan käynti on ilmainen eikä velvoita sinua mitenkään. 

 

 

 

 

 

Tallenna